Дизелови и бензинови генератори PRAMAC

Diesel Generator GSW

STRATEX е дългогодишен търговски и сервизен партньор на PRAMAC Group – създадена в резултат на сливането на водещи производители в областта на електрически-генератори и и електрическо транспортно оборудване. Марката PRAMAC обединява популярните търговски марки Lifter, GMI, Laser Generators и Powermate в една обща корпоративна идентичност  в следните основни направления:

– POWER SYSTEMS  / PORTABLE – Генератори  до 12 kVA работещи на  3000 об./мин.

– POWER ENGINEERING – Дизелови Генератори от 10 kVA до 2 500 kVA на 1500 об./мин.

– SERVICE AND PARTS  – Сервиз и резервни части

Дизеловите генератори ( ДГ ) от сериите GSA, GSL, GBL, GBW  и  GSW на PRAMAC Generators – ” POWER ENGINEERING ” на 1500 об./мин. са предназначена за широк обхват от приложения в почти всички сектори на индустрията, IT и телекомуникациите, обществения и частния сектори на производството, обслужващата инфраструктура и други.

 

Генератор Pramac GSW

Основни предимства на генераторите PRAMAC:

  • Продължителна автономна работа е осигурена от стандартните вградени резервоари за гориво, както и от опционални такива към генератора или за разполагане отделно от генератора;
  • Лесно обслужване, инсталиране и транспортиране на генераторите със стандартна товаро-разтоварна техника;
  • Високата надеждност се обуславя от използваните двигатели Deutz, Volvo PENTA , Perkins, Iveco FTP, MTU, Yanmar, Honda, Lamborgini и др. и от електрически генератори на Stamford, Mecc Аlte и други. Те осигуряват надеждно и качествено електрическо захранване при изключително бърза реакция дори при гранично висок и непостоянен товар, при това без да внасят честотни смущения в захранваните потребителски системи.  Постоянното поддържане на товара при различни работни условия се гарантира от електронен регулатор на напрежението.
  • Осигурени безопасност и сигурност за защита от неоторизиран достъп и използване, включително с леснодостъпен стоп бутон за изключване при критични ситуации (Emergency Stop). Всички метални части са свързани към външна точка на заземяване. Нагряващите се и движещи се части са надеждно обезопасени срещу случаен контакт;
  • Удължен експлоатационен живот благодарение на безчетковата конструкция на генератора / алтернатора;
  • Икономичност – с ниска консумация на гориво и дълги интервали на регулярно сервизно обслужване;
  • Емисиите отделени газове са в нормите на най-рестриктивните Европейски стандарти, а допълнителните опционални индустриални шумозаглушители са предназначени да редуцира значително шумовите емисии.
  • Предлага се пълна гама от опции и аксесоари за работа при различни условия ( за външен и вътрешен монтаж ), включително оборудване за автоматично или ръчно управление, табла AMF /ATS / LTS за автоматично следене на основната мрежа и прехвърляне на товара към ДГ, системи за директно и/или отдалечено управление и наблюдение – Remote control, PHS – подгряване на двигателя за бързо стартиране и дру

Сериите POWER SYSTEMS  / PORTABLE (P) малки компактни бензинови и дизелови генератори на PRAMAC от 1 до 13 kVA   ( при 3000 об./мин. ) са подходящ избор за всяко едно приложение изискващо надеждно автономно или резервно електрозахранване.

PRAMAC генераторите притежават преимущества, като нисък шум при работа, надеждност, дълга автономна работа и са приложими за всякакви приложения и нужди.

Генератор Pramac P