UPS Системи на Riello за критични приложения

Net Power 600-2000 VA

Line Interactive UPS

Vision 800-2000 VA

Синусоидална цифрова технология

Sentinel Pro 700-3000 VA

Онлайн UPS с двойна конверсия

Multi Sentry 10-20 kVA

On-Line UPS 1:1 - 3:1 - 3:3

Riello Power Solutions – част от Riello Elettronica Group (Italy) е един от световните лидери на пазара на непрекъсваеми токозахранващи системи и вторият най-голям UPS производител в Европа.

Пълна продуктова гама UPS устройства
Riello предлага широка гама от непрекъсваеми захранвания (UPS), организирани в 22 серии, базирани на съвременни технологии и архитектури, подходящи за различни приложения.

Иновации
Моделите на Riello UPS съчетават модерни технологии, надеждност и конкурентоспособност. Благодарение на двата си развойни центъра в Италия – Legnago (Верона) и Cormano (Милано), компанията демонстрира непрекъснато подобрение и развитие на своите продукти и фокусира вниманието си към нуждите на клиента, като често предлага “ad hoc ” решения за корпоративни клиенти и специфични изисквания.

Made in Italy
Почти цялата продукция на Riello UPS се проектира и произвежда в Италия. Така компанията може да поддържа директен контрол върху стандартите за качество и надеждност, да следи отблизо целия производствен процес, продажбите и следпродажбените услуги, за да може да реагира динамично на изискванията на пазара.

Поглед към бъдещето
Убедителните резултати в разработването на последните Riello UPS продукти представляват бъдещето на енергийните решения, оборудвани с напълно иновативни и модерни технологии като “PowerBox”, “SuperCaps UPS” и “UPS Smart Grid Ready” (т.е. готови за интелигентно разпределение на енергията от различни източници. Те са най-добрата демонстрация, че иновациите и качеството наистина са тайните на успеха на Riello UPS.

СТРАТЕКС ООД е сервизен и търговски партньор за България на Riello Power Solutions. Доставката, инсталацията и сервизната поддръжка на Riello UPS системите в България се изпълняват от обучени и квалифицирани специалисти.

Запитване за оферта: