VRLA Акумулаторни батерии

СТРАТЕКС ООД е основен дистрибутор за България на японската корпорация GS YUASA – водещ производител на  VRLA (Valve-Regulated Lead Acid) оловно-киселинни необслужваеми акумулаторни батерии.

YUASA е световен лидер в AGM (Absorbing Glass-Matt) технологията и произвежда широка гама от батерии с оптимизирани параметри за различни приложения: UPS, телекомуникации, индустрия, енергетика, системи за сигурност и наблюдение, транспорт, медицина, соларни приложения и др.

100-годишният технологичен опит на YUASA, отличното качество и прецизният подбор на материали и компоненти, съчетани със стриктен контрол на производството, гарантират изключителната надеждност и безотказна работа на всяка произведена батерия.

YUASA оперира с 29 завода в 14 страни в света и е производител № 1 на VRLA батерии в Европа. Голяма част от моделите, предназначени за Европейския пазар, се произвеждат във Великобритания. Всички модели съотвестват на най-високите стандарти за качество, технически изисквания в сферата на приложението им, безопасна и надеждна работа през целия експлоатационен цикъл.

Нашият YUASA Center&Service функционира от 2004г. в София и е оборудван със съвременни средства за измерване, диагностика, заряд/разряд и тест на батерии. Предлагаме допълнителни сервизни услуги, свързани с транспорт, монтаж и пуск в експлоатация, сервизно обслужване и подмяна на батерии, както и събиране и предаване за рециклиране на негодни за употреба акумулаторни батерии.

акумулаторни батерии

NP СЕРИЯ

Стандартна серия с общо предназначение

Батерии повишен капацитет

NPW / NPH СЕРИЯ

Повишен капацитет (Осигуряват до 50% по-голяма мощност при кратковременен разряд в сравнение с конвенционалните модели)- специално проектирани за UPS приложения

Тягови батерии

NPC СЕРИЯ

Циклични приложения (Осигуряват два пъти по-голям брой цикли заряд-разряд в сравнение с конвенционалните модели) - над 500 цикъла при 75% дълбочина на разряд

RE / REW / REC СЕРИЯ

Серия с удължен експлоатационен живот за различни standby приложения (RE), UPS приложения (REW), циклични приложения (REC)

NPL СЕРИЯ

Серия с дълъг експлоатационен живот за индустриални standby приложения

UPS батерии

SWL СЕРИЯ

Серия с дълъг експлоатационен живот за UPS приложения (Осигуряват до 40% по-голяма мощност при кратковременен разряд в сравнение с NPL серията)

Endurance батерии

EN СЕРИЯ

Индустриални блокове ( 2V, 4V, 6V и 12V ) с 12+/15 години експлоатационен живот

Изпратете ни запитване за наличност и цена