Сервиз и подмяна на акумулаторни батерии

STRATEX е сертифицирана от Lloyd’s Register по ISO 9001 и осигурява пълен гаранционен и след-гаранционен СЕРВИЗ, профилактика и ремонт на предлаганите продукти за територията на цялата страна. Ние предлагаме обслужване на високо професионално ниво от нашите сервизни инженери – технически специалисти, обучени в заводите на партньорите ни световно – признати производители на оборудване за резервно и автономно електрозахранване. STRATEX разполага със собствени Сервизен център и Складово-ремонтна база в гр. София в кв. “Дианабад”, предгага различни нива на абонаментни сервизни договори и има сключени такива за абонаментна гаранционна и извън-гаранционна поддръжка и профилактика на UPS системи, Индустриални акумулаторни батерии и Изправителни зарядни системи (Power Supply) и Дизелови генератори.

Сервиз на UPS устройства

STRATEX е сертифицирана от Lloyd’s Register по ISO 9001и осигурява пълен гаранционен и след-гаранционен СЕРВИЗ, профилактика и ремонт на предлаганите продукти за територията на цялата страна. Ние предлагаме обслужване на високо професионално ниво от нашите сервизни инженери – технически специалисти, обучени в заводите на партньорите ни световно – признати производители на оборудване за резервно и автономно електрозахранване. STRATEX разполага със собствени Сервизен център и Складово-ремонтна база в гр. София в кв. “Дианабад”, предгага различни нива на абонаментни сервизни договори и има сключени такива за абонаментна гаранционна и извън-гаранционна поддръжка и профилактика на UPS системи, Индустриални акумулаторни батерии и Изправителни зарядни системи (Power Supply) и Дизелови генератори.

Сервизният център на STRATEX е оборудван със специализирани технически средства, включващи сервизен софтуер, уреди и апаратура за тестване – заряд / разряд, измервателна апаратура и други, гарантиращи високото качество на предлаганите и извършвани от нас сервизни услуги.