GDW серия

Новата серия, която покрива голям диапазон на мощност от 10 до 820kVA в режим на готовност.

Тя гарантира високи стандарти за качество и надеждност със специфичен дизайн, подходяща за аварийни режими, режим на готовност и непрекъснато захранване.

Модулният дизайн позволява висока гъвкавост, както и широка гама от механични и електрически опции. Предлага се във версия Open, Silent и Extra Silent, за да задоволи глобалните изисквания и специфичните местни нужди.

GS серия

Покривайки голям диапазон на мощност, който варира от 10 до 830kVA, генериращите агрегати GS са проектирани и произведени, за да бъдат здрави и лесни за употреба. Гарантирайки високи стандарти за качество и предлагайки пълен списък с допълнителни опции, серията GS отговаря на изискванията на много приложения, с висока надеждност и отлична производителност.

Считани за многофункционални, генераторите GS могат да се използват, наред с други, в жилищни, туристически, строителни, индустриални, селскостопански и  защитни зони.

GBW серия

Серията GBW предлага надеждни и мощни машини, предназначени за професионална употреба, за да поддържат повреда в електрическата мрежа или да обслужват изолирани места. Лесни за транспортиране, инсталиране и съхранение благодарение на компактните си размери, тези генератори са идеални за stand-by, строителни площадки, мобилни работилници и малки индустриални приложения. Предлага се както в отворена, така и в звукоизолирана версия.

PRAMAC

Стратекс е дългогодишен търговски и сервизен партньор на PRAMAC Group – създадена в резултат на сливането на водещи производители в областта на електрически-генератори и и електрическо транспортно оборудване. Марката PRAMAC обединява популярните търговски марки Lifter, GMI, Laser Generators и Powermate в една обща корпоративна идентичност.

Запитване