Контакти

ОФИС:
гр. София 1172, жк. „Дианабад“, ул.“Апостол Карамитев” No.7, Офис 1
тел.: 02 / 80 66 440
факс: 02 / 96 212 99
e-mail: office@StratexPower.com

СЕРВИЗ:
тел.: 02 / 80 66 430
24 часа сервизна линия: тел.: 0888 623813
e-mail: service@StratexPower.com

Работно време
  • Понеделник - Петък09:30 AM - 5:30 PM
  • Събота и неделяПочивни дни
Форма за контакт
Къде се намираме