RIELLO
SENTINEL DUAL (SDH)
1000 - 3000 VA

SENTINEL DUAL е последно поколение On-Line UPS с двойно преобразуване. Този модел е проектиран с много висока плътност и е предназначен за захранване на критични товари като сървъри, системи за съхранение на данни, VoIP комуникационно и мрежово оборудване, медицински системи и индустриални приложения.

Този UPS има входен фактор на мощността близък до 1 и е идеален за приложения с блейд сървъри. Той може да се монтира стоящ или в 19“ шкаф, като заема височина само 2U.

SENTINEL DUAL има практичен и модерен дизайн, като същевременно предлага разширени функционални възможности. Този модел демонстрира най-съвременната ON-LINE технология и последните достижения на развойния екип на Riello UPS: усъвършенстваният инвертор е един от най-добрите преобразуватели на енергия на пазара в този клас, като 0.9 изходен фактор на мощността и 92% оперативна ефективност в on-line режим. За бизнес приложения, изискващи дълго време на автономна работа се предлагат специални -ER версии на моделите с усилено зарядно устройство и външни батерии за резервиране на товарите до няколко часа. Допълнителни възможности за пестене на електроенергия дават икономичният режим на работа и функцията за изключване на UPS при продължителна неактивност.