RIELLO
SENTINEL DUAL SDU
4 - 10 KVA

SENTINEL DUAL е идеалното решение за захранване на всички критични и чувствителни товари и електронна медицинска техника, което гарантира максимална надеждност и защита.

Този модел се отличава с гъвкави възможности за инсталация и приложение, цифров дисплей, hot-swap батерии, както и с разширени възможности за комуникация. До 3 устройства могат да работят свързани в паралелни N + 1 конфигурации за по-висока надеждност при критични приложения. SENTINEL DUAL може да бъде инсталиран стоящ (Tower) или в комуникационен шкаф (Rack) за мрежови и сървърни приложения.

Серията SENTINEL DUAL SDU включва модели с мощност 4kVA и 5 – 6 – 8 – 10kVA/kW, изградени на базата на ON LINE технология с двойно преобразуване (VFI): товарът се захранва постоянно от инвертора, който генерира филтрирано и регулирано напрежение с идеална синусоидална форма и стабилна честота.

SENTINEL DUAL спестява енергия в режимите ECO и SMART ACTIVE, запазва енергията на батерията за приоритетни критични товари посредством програмируеми EnergyShare контакти за изключване на несъществено оборудване в режим на батерии, минимизира шумовите емисии (<48 DBA) благодарение на интелигентното управление на вентилаторите.