RIELLO
SENTINEL PRO
700 - 3000VA

SENTINEL PRO е последната еволюция на успешната онлайн UPS серия на Riello Dialog Plus. Този нов модел е проектиран с грижа и внимание по отношение на обкръжението и околната среда и е част от съвременната ECO Line UPS фамилия на Riello.

SENTINEL PRO е базиран на модерна онлайн UPS технология с двойно преобразуване, предлагаща най-високото ниво на надеждност и защита за критични приложения – сървъри, IT системи, системи за наблюдение и обработка на глас и данни и др.

За приложения, изискващи дълго време за автономна работа от батерия, се предлагат специални ER-версии на Sentinel Pro без вградена батерия, които могат да бъдат конфигурирани с външни батерии с голям капацитет и допълнителни зарядни устройства за зареждане на батериите.

Всеки SENTINEL PRO UPS има вграден мимичен LCD панел, който показва входното и изходното напрежение,  състоянието и заряда на батерията. Инверторът на новата серия има изцяло нов дизайн с пълно микропроцесорно управление,  конструиран за постигане на най-високите нива на оперативна ефективност и възможности за конфигуриране. SENTINEL PRO UPS устройствата разполагат стандартно с USB комуникационнен порт и вграден разширителен слот за допълнителни адаптери и интерфейсни карти за комуникация и наблюдение.

SENTINEL PRO е UPS с много висока ефективност. Той е проектиран да спестява енергия и разполага с функция за изключване за да намали консумацията на енергия до нула, когато товарът е изключен или не е свързан.

Серията SENTINEL PRO  включва модели с изходна мощност 700VA, 1000VA, 1500VA, 2200VA и 3000VA.